Vad är vi

VAD ÄR "i 6 Vächötta-Schlätta Regemente "

I6 Vächötta-Schlätta Regemente är en airsoftförening aktiv inom och runt Skaraborg, i mellersta Västra Götaland. Vi är politiskt och religöst obundna, och har ingen koppling till svenska försvaret. Namnet började helt enkelt som ett skämt och fastnade sedan.


Vi strävar i första hand att ha roligt när vi spelar, och har på så sätt inga specifika krav när det kommer till uniformer* och vapen bland våra medlemmar. Vi identifierar oss istället med ett tygmärke som bär föreningens logga. Vi välkomnar alla till vår förening, oavsett om du är helt ny till hobbyn eller en van veteran. Dock kräver lagen att du är över 18 år.

* Observera att föreningen tar starkt avstånd från alla former av diskriminering, kränkningar och främlingsfientlighet. Därmed kommer vi inte att acceptera att medlemmar av föreningen spelar tillsammans med föreningen iförd kläder med starka kopplingar till entiteter vars värden går emot våra egna.

VAD ÄR Airsoft?

Airsoft är en sport och hobby som kan ta många former. Men för de flesta inebär det att man "spelar"; helt enkelt att man leker krig och "skjuter ut" motspelaren. Utifrån denna grund finns olika typer av spel, och olika nivåer av inlevelse. Låter det intressant eller har ni frågor och funderingar? Tveka inte att ta kontakt med oss, eller gå med oss direkt via knapparna nedan.

GÅ MED OSS