Böja 02-07-2022

Operation LOTUS

OPERATION LOTUS är namnet på våra nybörjarspel. Helt enkelt spel med speciella regler och förhållningar för att göra det lättare för dig som är nyfiken att prova på hobbyn att få in en fot. Självfallet är alla, vana veteraner som helt nya välkommna att delta. Att ett spel tillhör OPERATION LOTUS betyder bara att vi riktar oss specifikt mot de som inte har hunnit få så mycket erfarenhet ännu.

Upplägget baseras runt enklare gamemodes så att fullt fokus kan läggas på att få känsla för hobbyn, samt ha kul förstås. Vänligen se schemat längre ner på sidan för detaljer.


Är du helt ny och vill hyra vapen för att testa?

Föreningen har flera kompletta utrustningar som kan hyras för en mindre summa i samband med registrering, det enda du behöver ta med själv är lämpliga skor och kläder, samt matsäck och vatten (rekommenderat, minst 1 liter) om så önskas. Dessa utrustningar innehåller: Vapen (komplett med batteri), magasin, väst, ögonskydd, ansiktsskydd samt kulor. Tryck på knappen nedan för mer utförlig information om detta.

Kom ihåg att airsoft är en gentlemans hobby, och det ligger i allas intresse att skapa en välkomnande och trevlig atmosfär. Tryck på knappen nedan för att utförligt kunna läsa våra regler.

Observera att knall och rökgranater är förbjudna på banan. Misslyckande att hålla sig till den regeln kommer leda till omedelbar avvisning

Bilder och Media från spelet