Böja 10 September

JULSPEL

Ännu ett år drar mot sitt slut, men visst ska vi ha ett spel till innan det är försent. Högtiden till ära kommer vi bjuda alla deltagare på glögg och pepparkakor, och ordna lite  bazaar, har du något du vill sälja och bli av med, ta med det så får vi fin jul-marknads stämmning över det hela.

Självklart utlåvas det spel med. Det vanliga upplägget, vi siktar på kortare pauser så vi får så mycket spel som möjligt innan mörket gör sitt intåg.

Vänligen observera att om mindre än 20 anmält sig Torsdag 7/12 - Kl 20:00 ställs spelet in. (Vid Inställt spel återbetalas samtliga avgifter) 

Är du helt ny och vill hyra vapen för att testa?

Föreningen har flera kompletta utrustningar som kan hyras för en mindre summa i samband med registrering, det enda du behöver ta med själv är lämpliga skor och kläder, samt matsäck och vatten (rekommenderat, minst 1 liter) om så önskas. Dessa utrustningar innehåller: Vapen (komplett med batteri), magasin, väst, ögonskydd, ansiktsskydd samt kulor. Tryck på knappen nedan för mer utförlig information om detta.

Kom ihåg att airsoft är en gentlemans hobby, och det ligger i allas intresse att skapa en välkomnande och trevlig atmosfär. Tryck på knappen nedan för att utförligt kunna läsa våra regler.

Observera att knallgranater är förbjudna på banan. Misslyckande att hålla sig till den regeln kommer leda till omedelbar avvisning

Registrering och länkar

SCHEMA

Kommer innan spelet

Anmälda deltagare
(Vänligen observera att denna del uppdateras manuellt)